Over Creative medical solutions

Creative Medical Solutions is een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van slimme en creatieve oplossingen voor de medische sector. De organisatie is ontstaan vanuit AirMedApp, een bedrijf dat vanaf 2003 talloze medische apps heeft gemaakt voor medische professionals. Hoewel de focus op apps is inmiddels verschoven is naar een focus op totaalconcepten, is de missie nog altijd hetzelfde: medische professionals in staat stellen om de werkzaamheden slimmer uit te voeren. 

 

Omdat we ons niet meer beperken tot apps, hebben we met Creative Medical Solutions een nieuwe organisatie opgericht.De kennis en ervaring die zijn opgedaan binnen AirMedApp zijn echter nog steeds binnenboord, waardoor we goed weten wat er mogelijk is en hoe oplossingen gerealiseerd kunnen worden.Inmiddels hebben we ook onder de naam Creative Medical Solutions al de nodige producten gelanceerd. Voorbeelden hiervan zijn de CoolControl en de Narrowcasting

 

Door ons netwerk binnen de medische wereld, zien we verschillende zaken die in onze ogen slimmer kunnen. Door samen met onze externe partners op een creatieve wijze na te denken over oplossingen, zorgen we er voor dat medisch professionals hun werkzaamheden slimmer en effectiever kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd naar wat Creative Medical Solutions voor uw organisatie kan betekenen of wilt u met ons samenwerken? Neem dan snel contact met ons op!

Samenwerken vanuit één visie op innovatieve oplossingen voor de medische sector.

If you can't solve the problem, find the one who can. Dat is de filosofie achter de team en de samenwerkingen binnen Creative Medical Solutions. Benieuwd met welke team we samenwerken en hoe we dat doen bekijk hier de teams!

Een greep uit de teams waarmee wij samenwerken.

Interactief designer & front-end developer

Steven werkt bij We Are Designerz als Interactief designer & front-end developer. Hij heeft er vanuit die rol voor gezorgd dat de website snel werkt, meeschaalt met het beeldschermformaat en eenvoudig te beheren is. 

Grafisch- en interactief ontwerper

Bij We Are Designerz was Sven als ontwerper verantwoordelijk voor het ontwerp van de huisstijl voor Creative Medical Solutions. Ook het website ontwerp komt van de hand van Sven, waarbij functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Ontwikkeling, speurwerk en onderzoek

 

Vanuit zijn rol als eigenaar van Bird Electronics BV volgt Jan de elektronische ontwikkelingen op de voet. Zijn kennis past hij bij ons toe om uit te zoeken hoe onze oplossingen het meest effectief ingezet kunnen worden voor de eindgebruiker.

Concept, design en strategie

Als eigenaar van het full service reclamebureau We Are Designerz houdt Erik zich bezig met creatieve concepten, met slimme ontwerpen en met de strategie wat betreft branding en marketing. Creative Medical Solutions heeft We...

De man achter Creative Medical Solutions

De drijvende kracht achter Creative Medical Solutions is Guido de Rooij. Guido werkt voor het Universitair Medisch Centrum Groningen als anesthesioloog en als arts op de traumahelikopter. Hierdoor heeft hij veel ervaring en een groot netwerk binnen de medische wereld opgedaan. De eerste creatieve oplossingen voor...